Požari

Jučer oko 12,15 sati u Baškoj Vodi izbio je požar u kuhinji obiteljske kuće u vlasništvu 46-godišnjaka. Obavljenim očevidom utvrđena je osnovana sumnja da je uzrok požara neispravna plinska cijev štednjaka. Počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 10000 kuna. Jučer je obavljen očevid požara koji je izbio navedenog dana u Sarajevskoj ulici u Splitu, a kojom prilikom su oštećena dva vozila, utvrđena je osnovana sumnja da je uzrok požara otvoreni plamen. Počinjena materijalna šteta procjenjuje se na oko 20000 kuna. Kriminalistički izvidi se nastavljaju.

 

 Jučeroko 12,15 sati u Baškoj  Vodi  izbio je požar u kuhinji obiteljske kuće u   vlasništvu 46-godišnjaka. Obavljenim očevidom  utvrđena je osnovana sumnja da je     uzrok požara neispravna  plinska cijev  štednjaka. Počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 10000 kuna.  

Jučer je obavljen očevid požara koji je izbio navedenog dana u Sarajevskoj ulici u Splitu, a kojom prilikom  su oštećena dva vozila, utvrđena je osnovana sumnja da je uzrok požara otvoreni plamen. Počinjena materijalna šteta procjenjuje se na oko 20000 kuna. Kriminalistički izvidi se nastavljaju.



Stranica