Dovršena kriminalistička istraživanja

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 7. lipnja provalio u kiosk u Trogiru i 25. travnja, u Kaštel Starom je provalio u pekaru i mesnicu. Pričinio je vlasnicima ukupnu štetu od 3.500 kn. Slijedi podnošenje Posebnog izvješća nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež. Također jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je u noći 16/17. kolovoza, zajedno s još jednim počiniteljem otuđio izvanbrodski motor, koji je od njega i oduzet. Slijedi podnošenje odgovarajuće prijave nadležnom Državnom odvjetništvu.

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Osnovano se sumnja  da je 7. lipnja provalio u kiosk u Trogiru i 25. travnja, u Kaštel Starom je provalio u pekaru i mesnicu. Pričinio je vlasnicima ukupnu štetu od 3.500 kn. Slijedi podnošenje Posebnog izvješća nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež.

Također jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je u noći 16/17. kolovoza, zajedno s još jednim počiniteljem otuđio izvanbrodski motor, koji je od njega i  oduzet.  Slijedi podnošenje odgovarajuće prijave nadležnom Državnom odvjetništvu.



Stranica