Počinjeno više provala

Slika PU_SD/policija05.bmp

Jučer na području I PP za sada nepoznati počinitelj otuđio je putnu torbe iz apartmana. U navedenoj torbi nalazio se strani novac, zlatni nakit. počinjena je veća materijalna šteta. Policija intenzivno traga za počiniteljem i za otuđenim stvarima. Nadalje tijekom jučerašnjeg dana na području I PP i II PP za sada nepoznati počinitelj provalio je u stanove. Otuđen je laptop, nakit i novac. Počinjena je veća materijalna šteta. Policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

 

 Jučer na području I PP za sada nepoznati počinitelj otuđio je  putnu torbe iz apartmana. U navedenoj torbi nalazio se  strani novac, zlatni nakit. počinjena je veća materijalna šteta. Policijaintenzivno traga za počiniteljem i za otuđenim stvarima.

Nadalje tijekom jučerašnjeg dana na području I PP i II PP  za sada nepoznati počinitelj provalio je u stanove. Otuđen je laptop, nakit i novac. Počinjena je veća materijalna šteta. Policijaprovodi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.  



Stranica