Zadobili ozlijede

Slika PU_SD/policija05.bmp

Jučer oko 21,00 sat, liječničku pomoć na u bolnici Split zatražio je 29-godišnjak. Konstatirane su mu teške tjelesne ozlijede kada ga je udarila za sada nepoznata osoba u predjelu glave, navedenog dana oko 03,00 sata, na području PP Imotski u mjestu Lovreć. Kriminalistički izvidi u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja i utvrđivanju identiteta počinitelja su u tijeku. Jučer, oko 02,30 sati u bolnici Split pružena je liječnička pomoć dvojici čeških državljana, 19-godišnjaku i 20-godišnjaku. 19-godišnjaku su konstatirane teške tjelesne ozlijede. Prema prvim informacijama navedeni su oko 01,15 sati tjelesno napadnuti od strane za sada nepoznatih osoba, u mjestu Okrug Gornji. U tijeku su kriminalistički izvidi u cilju rasvjetljavanja okolnosti događaja.   

 

Jučer oko 21,00 sat, liječničku pomoć na u bolnici Split zatražio je 29-godišnjak. Konstatirane su mu teške tjelesne ozlijede  kada ga je udarila za sada nepoznata osoba u predjelu glave, navedenog dana oko 03,00 sata, na području PP Imotski  u mjestu Lovreć. Kriminalistički izvidi u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja i utvrđivanju identiteta počinitelja su u tijeku.

 

Jučer, oko 02,30 sati u bolnici Split  pružena je liječnička pomoć dvojici  čeških državljana, 19-godišnjaku i 20-godišnjaku. 19-godišnjaku su konstatirane  teške tjelesne ozlijede. Prema prvim informacijama navedeni su oko 01,15 sati tjelesno napadnuti od strane za sada nepoznatih osoba, u mjestu Okrug Gornji. U tijeku su kriminalistički izvidi u cilju rasvjetljavanja okolnosti događaja.



Stranica