Informacija

Jučer oko 11,00 sati, 64-godišnjeg drž. Nizozemske dok se nalazio u moru 20-tak metara od obale otočića Zečevo, u hvarskom akvatoriju, udarila je manja plastična brodica. Naknadno pruženom liječničkom pomoći konstatirane su mu lakše tjelesne ozlijede. Kriminalistički izvidi su u tijeku. Jučer oko 17,00 sati, u Okrugu Gornjem, uvala Duga, a nakon što je 45-godišnjak izronio iz mora udario ga je „gumenjak“ kojim je upravljao 63-godišnjak. Zadobio je teške tjelesne ozlijede kada mu je najvjerojatnije propela vanbrodskog motora koji se nalazio na gumenjaku ozlijedila nogu. Kriminalističko istraživanje u cilju rasvjetljavanja događaja je u tijeku.

 

Jučer oko 11,00 sati, 64-godišnjeg drž. Nizozemske  dok se nalazio u moru  20-tak metara od obale otočića Zečevo, u hvarskom akvatoriju,  udarila je  manja plastična brodica. Naknadno pruženom liječničkom pomoći konstatirane su mu lakše tjelesne ozlijede. Kriminalistički  izvidi su u tijeku.

            Jučer oko 17,00 sati, u Okrugu Gornjem, uvala Duga, a nakon što je 45-godišnjak izronio iz mora udario ga je  „gumenjak“ kojim je upravljao 63-godišnjak.  Zadobio je teške tjelesne ozlijede kada mu je  najvjerojatnije  propela vanbrodskog motora koji se nalazio na gumenjaku ozlijedila nogu. Kriminalističko istraživanje u cilju rasvjetljavanja događaja je u tijeku.



Stranica