Dovršena kriminalistička istraživanja za nanošenje teških tjelesnih ozljeda

Slika PU_SD/policajac01.bmp

 učer je dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 6. kolovoza 2011.g. oko 01,50 sati, u Splitu, u klubu, fizički napao 36-godišnjaka i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu. Podnijeta je kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu. Također jučer je dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 5. kolovoza Kaštel Starom, fizički napao 22-godišnjaka i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu. Također je podnijeta kaznena prijava za nanošenje teške tjelesne ozljede nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Jučer je dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 6. kolovoza 2011.g. oko 01,50 sati, u Splitu, u klubu, fizički napao 36-godišnjaka i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu. Podnijeta je kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

 Također jučer je dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 5. kolovoza Kaštel Starom, fizički napao 22-godišnjaka i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu. Također je podnijeta kaznena prijava za nanošenje teške tjelesne ozljede nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica