Dovršena kriminalistička istraživanja za nanošenje teških tjelesnih ozljeda

Slika PU_SD/policajac01.bmp

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 2. kolovoza u Splitu, u ulici Slobode, tjelesno napao 75-godišnjaka i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu. Podnijeta je kaznena prijava redovnim putem nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. Također jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja da je 31.07.2011.g. Sinju, u ugostiteljskom objektu, tjelesno napao 20-godišnjaka i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu. Podnijeta je kaznena prijava redovnim putem.

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 2. kolovoza u Splitu, u ulici  Slobode, tjelesno napao 75-godišnjaka i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu. Podnijeta  je kaznena prijava redovnim putem nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Također jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad  malodobnikom. Osnovano se sumnja da je 31.07.2011.g. Sinju, u ugostiteljskom objektu, tjelesno napao 20-godišnjaka i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu. Podnijeta je kaznena prijava redovnim putem.



Stranica