Upućivali prijetnje

Slika PU_SD/policija05.bmp

Jučer, 28.07.2011.g. u 14,00 sati, u Kaštel Sućurcu, policijski službenici su zaustavili malodobnika koji je upravljao vozilom u prometu bez položenog vozačkog ispita. Tijekom postupanja policijskih službenika, malodobnik im je uputio verbalne prijetnje smrću. Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je malodobnik počinio kazneno djelo prijetnje i slijedi podnošenje kaznene prijave za prijetnju nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež. Također jučer, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakinjom. Osnovano se sumnja da je dana 27.07.2011.g. oko 17,00 sati, u mjestu Vedrine uputila prijetnje smrću 34-godišnjaku. U pretrazi obiteljske kuće je pronađena lovačka puška koja je oduzeta. Slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo prijetnje nadležnom Državnom odvjetništvu.

 Jučer, 28.07.2011.g. u 14,00 sati, u Kaštel Sućurcu, policijski službenici su zaustavili malodobnika koji je upravljao vozilom u prometu bez položenog vozačkog ispita. Tijekom postupanja policijskih službenika, malodobnik im je uputio verbalne prijetnje smrću. Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je malodobnik počinio kazneno djelo prijetnje i slijedi podnošenje kaznene prijave za prijetnju nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež.

 Također jučer, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakinjom. Osnovano se sumnja da je dana 27.07.2011.g. oko 17,00 sati, u mjestu Vedrine uputila prijetnje smrću 34-godišnjaku. U pretrazi obiteljske kuće je pronađena lovačka puška koja je oduzeta. Slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo prijetnje nadležnom Državnom odvjetništvu.



Stranica