Završeno više kriminalističkih istraživanja

Slika PU_SD/policajac01.bmp

Policijski službenici II PP završili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je otuđio bankovnu karticu u vlasništvu 67-godišnjaka te je u više navrata na bankomatima podizao novčane iznose. Nadalje kod njega je pronađen i oduzet jedan „joint“ ukupne težine 1,1g. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu tijekom dana dovest će se istražnom sucu Županijskog suda.  

 

Tijekom jučerašnjeg dana završeno je više kriminalističkih istraživanja.

Policijski službenici II PP završili su kriminalističko istraživanje nad  28-godišnjakom. Osnovano se sumnja  da je otuđio bankovnu karticu u  vlasništvu  67-godišnjaka te je u  više navrata na bankomatima podizao novčane iznose. Nadalje kod njega je  pronađen i oduzet jedan „joint“ ukupne težine 1,1g. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu tijekom dana dovest će se istražnom sucu Županijskog suda.

Policijski službenici I PP kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom utvrdili su osnovanu sumnju da je 28.03./08.04.2011.godine u Splitu, otuđio bicikl  u vrijednost od oko  2700 kuna. Slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo krađa, redovnim putem, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici PP Kaštela završili su kriminalističko  istraživanje nad 27-godišnjakom. Osnovano se sumnja  da je  tijekom mjeseca travnja, svibnja i lipnja na raznim benzinskim postajama na području Kaštela otuđio gorivo. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.



Stranica