Dovršeno više kriminalističkih istraživanja

Jučer su policijski službenici PP Trogir završili kriminalističko istraživanje nad malodobnikom i 23-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su 16.07.2011.g., u Okrugu Gornjem na mjesnoj plaži otuđili torbu sa stvarima i novcem u vlasništvu 43-godišnjakinje. Slijedi posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. Jučer su policijski službenici II PP dovršili kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 07.07.2011.g., u Splitu, iz stana otuđio novčanik u vlasništvu 59-godišnjakinje. Slijedi posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. Jučer su policijski službenici PP Kaštela dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je od 01.05. do 15.07.2011.g., počinio tri kaznena djela krađe, od čega jednu krađu goriva s benzinske postaje i dvije krađe rasvjetnih stupova. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.  

 

Jučer su policijski službenici PP Trogir završili  kriminalističko  istraživanje nad malodobnikom i 23-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su 16.07.2011.g., u Okrugu Gornjem na mjesnoj plaži otuđili torbu sa stvarima i novcem  u vlasništvu 43-godišnjakinje. Slijedi posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

 Jučer su policijski službenici II PP dovršili kriminalističko  istraživanje nad 47-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je  07.07.2011.g., u Splitu, iz stana otuđio novčanik u vlasništvu  59-godišnjakinje. Slijedi posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Jučer su policijski službenici PP Kaštela dovršili  kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je od 01.05. do 15.07.2011.g., počinio tri kaznena djela  krađe, od čega jednu krađu goriva s benzinske postaje  i dvije krađe rasvjetnih stupova. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.



Stranica