XV . memorijalni turnir "Josip Jović"

Slika PU_SD/JJ NASLOV.jpg

Ove godine obilježava se 20. godišnjica pogibije prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića iz Aržana. Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijska uprava splitsko-dalmatinska, a posebno žitelji Aržana, s ponosom čuvaju uspomenu i sjećanje na Josipa. Uspomena na hrabrog prvog hrvatskog redarstvenika nastoji se prožeti i kroz sportske aktivnosti pa se i ove godine tradicionalno organizira XV. malonogometni turnir u Josipovom rodnom mjestu Aržano. Organizator ovog turnira je Sportska udruga «Josip Jović» Aržano, a pokrovitelj je Ministarstvo unutarnjih poslova. Tradicionalni memorijalni turnir održati će se u vremenu od 16. srpnja do 06. kolovoza 2011.g. u Sportskom centru Aržano. Program svečanog otvaranja XV. Memorijalnog turnira u malom nogometu «Josip Jović» Subota, 16. srpnja 2011.g. 18.00 – 18.15 sati Polaganje vijenaca na grobu pokojnog Josipa Jovića na mjesnom groblju Aržano Izaslanstvo MUP_a, PU Splitsko-dalmatinska – zamjenik načelnika PU Ivo Labrović, Športska udruga «Josip Jović» Udruge branitelja 18.30 sati Svečano otvaranje XV. Memorijalnog turnira u malom nogometu «Josip Jović» - zamjenik načelnika PU Ivo Labrović I. utakmica ekipe PP Imotski – PGP Trilj Očekuje se sudjelovanje preko 50 ekipa malog nogometa. Sudjelovanje svih i posjeta ovom turniru biti će velika čast za Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku, za Aržano, te radost za obitelj pokojnog Josipa Jovića.

 

Ove godine obilježava se 20.  godišnjica pogibije prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića iz Aržana. Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijska uprava splitsko-dalmatinska, a posebno žitelji Aržana, s ponosom čuvaju uspomenu i sjećanje na Josipa.

Uspomena na hrabrog prvog hrvatskog redarstvenika nastoji se prožeti i kroz sportske aktivnosti pa se i ove godine tradicionalno organizira XV.  malonogometni turnir u Josipovom rodnom mjestu Aržano. Organizator ovog turnira je Sportska udruga «Josip Jović» Aržano, a pokrovitelj je Ministarstvo unutarnjih poslova.

 

Tradicionalni memorijalni turnir održati će se u vremenu od 16. srpnja do 06. kolovoza 2011.g. u Sportskom centru Aržano.

 

 

Program svečanog otvaranja XV. Memorijalnog turnira u malom nogometu «Josip Jović»

 

Subota, 16. srpnja 2011.g.

 

18.00 – 18.15 sati                   Polaganje vijenaca na grobu pokojnog Josipa Jovića

                                                   na mjesnom groblju Aržano

                                                  Izaslanstvo MUP_a, PU Splitsko-dalmatinska – zamjenik načelnika PU Ivo Labrović,

                                                  Športska udruga «Josip Jović»

   Udruge branitelja

                               

18.30 sati                               Svečano otvaranje XV. Memorijalnog turnira u malom

                                                 nogometu «Josip Jović» - zamjenik načelnika PU Ivo Labrović

                                                 I. utakmica ekipe PP Imotski – PGP Trilj      

 

 

Očekuje se sudjelovanje preko 50 ekipa malog nogometa. Sudjelovanje svih i posjeta ovom turniru biti će velika čast za Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku, za Aržano, te radost za obitelj pokojnog Josipa Jovića.



Stranica