Češki policijski službenici posjetili Brač

Slika PU_SD/Brač Češki policajci 007.jpg

Dana 14.srpnja 2011. godine u sklopu provedbe projekta međunarodne policijske suradnje "Sigurna turistička sezona" ("Međunarodna policijska suradnja policije u odori"), Češki policijski službenici, nar. Darko Stankovič i por. Luboš Turek zajedno s policijskim službenikom Odsjeka za prevenciju obišli su otok Brač, gradove Supetar i Bol. Prilikom obilaska zajedno s policijskim službenikom PP Brač Mirkom Martinovićem u zajedničkoj ophodnji obišli su grad Supetar i mjesto Bol gdje su ostvarili kontakt s nekoliko državljana Češke kojima u davali potrebne informacije i odgovarali na njihove upite.

 

Dana 14.srpnja 2011. godine  u sklopu provedbe projekta međunarodne policijske suradnje "Sigurna turistička sezona" ("Međunarodna policijska suradnja policije u odori"), Češki policijski službenici, nar. Darko Stankovič i por. Luboš Turek  zajedno s policijskim službenikom Odsjeka za prevenciju obišli su otok Brač, gradove Supetar i Bol.

 

Prilikom obilaska zajedno s policijskim službenikom  PP Brač Mirkom Martinovićem u zajedničkoj ophodnji obišli su grad Supetar i mjesto Bol gdje su ostvarili kontakt s nekoliko  državljana Češke kojima u davali potrebne informacije i odgovarali na njihove upite.



Stranica