Završeno više kriminalističkih istraživanja

Jučer su policijski službenici PP Kaštela završili kriminalističko istraživanje nad dvojicom malodobnika. Osnovano se sumnja da su 28.05.2011.g., u Kaštel Lukšiću uputili ozbiljne prijetnje 41-godišnjaku. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.. Također, policijski službenici PP Kaštela završili su kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja da je prethodne večeri u Kaštel Gomilici tjelesno napao malodobnika i nanio mu teške tjelesne ozlijede. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu priveden je istražnom sucu Županijskog suda.

 

 Jučer su  policijski službenici PP Kaštela završili  kriminalističko istraživanje nad dvojicom malodobnika. Osnovano se sumnja da su 28.05.2011.g., u Kaštel Lukšiću uputili ozbiljne prijetnje 41-godišnjaku. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež..

 Također, policijski  službenici PP Kaštela završili su kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja da je prethodne večeri u Kaštel Gomilici tjelesno napao malodobnika i nanio mu teške tjelesne ozlijede. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu doveden je istražnom sucu Županijskog suda.



Stranica