Slovački policijski službenici posjetili Hvar

Slika PU_SD/SLOVAČKI naslov.jpg

Dana 12.07. 2011. godine u sklopu provedbe projekta međunarodne policijske suradnje "Sigurna turistička sezona" ("Međunarodna policijska suradnja policije u odori"), Slovački policijski službenici por. Miroslava Adamovičova i npor. Marko Kmec zajedno sa policijskim službenicima Odsjeka za prevenciju boravili su na otoku Hvaru.

 

Dana 12.07. 2011. godine  u sklopu provedbe projekta međunarodne policijske suradnje "Sigurna turistička sezona" ("Međunarodna policijska suradnja policije u odori"), Slovački policijski službenici por. Miroslava Adamovičova i npor. Marko Kmec zajedno sa policijskim službenicima Odsjeka za prevenciju boravili su na otoku Hvaru.

Prilikom obilaska posjetili u djecu Slovačkih policajaca koja su smještena u hotelu "Amfora" u Starom gradu o kojima se brinu Policijski kapelani Slovačke policije.

Zajedno sa kontakt policajcem PP Hvar Tonijem Lučićem u zajedničkoj ophodnji obišli su i uže područje otoka Hvara gdje su ostvarili kontakt sa Slovačkim državljana te odgovarali na upite i pružili tražene informacije.



Stranica