Pronađena mrtva tijela dvojice muškaraca

Slika PU_SD/policija05.bmp

Noćas, oko ponoći, u mjestu Vrisnik kod Jelse, na otoku Hvaru, u obiteljskoj kući pronađeno je mrtvo tijelo 32-godišnjaka. U tijeku je obavljanje očevida kojem su nazočni istražni sudac Županijskog suda u Splitu sa zamjenicom Županijskog državnog odvjetništva, patolog i policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske koji će obaviti očevid i daljnja kriminalistička istraživanja u cilju rasvjetljavanja okolnosti događaja u kojem je nastupila smrt. Rano jutros, oko 05.30 sati u Kaštel Lukšiću, na plaži je pronađeno mrtvo tijelo muške osobe. U tijeku je utvrđivanje identiteta, uzroka smrti, te obavljanje očevida.

Noćas, oko ponoći, u mjestu Vrisnik kod Jelse, na otoku Hvaru, u obiteljskoj kući pronađeno je mrtvo tijelo 32-godišnjaka. U tijeku je obavljanje očevida kojem su nazočni istražni sudac Županijskog suda u Splitu sa  zamjenicom Županijskog državnog odvjetništva, patolog i policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske koji će obaviti očevid i daljnja kriminalistička istraživanja u cilju rasvjetljavanja okolnosti događaja u kojem je nastupila smrt.

 Rano jutros, oko 05.30 sati u Kaštel Lukšiću, na plaži je pronađeno mrtvo tijelo muške osobe. U tijeku je utvrđivanje identiteta, uzroka smrti, te obavljanje očevida.  



Stranica