Oko 160 osoba i dalje traži nestalu Antoniju Bilić

Slika PU_SD/bespil letj -trag za antoniom bilić.jpg

 Potraga za nestalom maloljetnom Antonijom Bilić i dalje se intenzivno nastavlja. Danas će se pretraživati područje riječnoga korita rijeke Krke, od hidrocentrale Miljacka prema manastiru „Krka“, te dalje prema Roškome Slapu. Osim toga, danas će ronioci i pripadnici slovenske vojske i specijalaca uređajem sonar pretraživati akumulacijsko jezero kod Gračaca, pokraj mjesta Štikada. U pretrazi će sudjelovati, kao i jučer, oko 160 osoba, veći broj pripadnika policije, među kojima više od 30 ronioca, a u pretrazi će, kao i svakoga dana sudjelovati i 15-ak pripadnika Gorske službe spašavanja sa psima. Svi do sada pribavljeni podaci, kao i snimke bespilotnih letjelica, detaljno se pregledavaju i analiziraju s ciljem daljnjeg postupanja oko pronalaska nestale Antonije Bilić.

Potraga za nestalom maloljetnom Antonijom Bilić i dalje se intenzivno nastavlja.

Danas će se pretraživati područje riječnoga korita rijeke Krke, od hidrocentrale Miljacka prema manastiru „Krka“, te dalje prema Roškome Slapu. Osim toga, danas će ronioci i pripadnici slovenske vojske i specijalaca uređajem sonar pretraživati akumulacijsko jezero kod Gračaca, pokraj mjesta Štikada.

U pretrazi će sudjelovati, kao i jučer, oko 160 osoba, veći broj pripadnika policije, među kojima više od 30 ronioca, a u pretrazi će, kao i svakoga dana sudjelovati i 15-ak pripadnika Gorske službe spašavanja sa psima.

Svi do sada pribavljeni podaci, kao i snimke bespilotnih letjelica, detaljno se pregledavaju i analiziraju s ciljem daljnjeg postupanja oko pronalaska nestale Antonije Bilić.



Stranica