Intenzivna potraga za Antoniom Bilić se nastavlja

Slika PU_SD/bespil letj -trag za antoniom bilić.jpg

 I dalje se nastavlja intenzivna potraga za nestalom Antoniom Bilić. Danas će se pretraživati područje Brljana, a uređajem Sonar 9 pripadnici slovenske vojske i specijalne policije će pretraživati jezero iznad Roškoga Slapa i cijelo Visovačko jezero. Bespilotne letjelice Oružanih snaga RH i njihovih 12 pripadnika, koji upravljaju letjelicama, snimat će područje kanjona Krke, od brane na Brljanu do ušća rijeke Krke u Šibeniku, gdje su jučer pripadnici Oružanih snaga obavili pripremu današnjega snimanja. U današnjoj pretrazi, uz povećani broj ronioca, kojima su se danas pridružili i ronioci Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, sudjelovat će oko 130 osoba, od kojih preko 110 pripadnika Interventne, Specijalne i Kriminalističke policije iz Policijske uprave šibensko-kninske i drugih PU. Sudjelovat će i desetak pripadnika Gorske službe spašavanja. Svi do sada pribavljeni podaci i obavijesti kontinuirano se kriminalističko-analitički obrađuju, a sve u cilju pronalaska nestale maloljetnice Antonie Bilić.

 I dalje se nastavlja intenzivna potraga za nestalom Antoniom Bilić.

Danas će se pretraživati područje Brljana, a uređajem Sonar 9 pripadnici slovenske vojske i specijalne policije će pretraživati jezero iznad Roškoga Slapa i cijelo Visovačko jezero.

Bespilotne letjelice Oružanih snaga RH i njihovih 12 pripadnika, koji upravljaju letjelicama, snimat će područje kanjona Krke, od brane na Brljanu do ušća rijeke Krke u Šibeniku, gdje su jučer pripadnici Oružanih snaga obavili pripremu današnjega snimanja.

U današnjoj pretrazi, uz povećani broj ronioca, kojima su se danas pridružili i ronioci Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, sudjelovat će oko 130 osoba, od kojih preko 110 pripadnika Interventne, Specijalne i Kriminalističke policije iz Policijske uprave šibensko-kninske i drugih PU. Sudjelovat će i desetak pripadnika Gorske službe spašavanja.

Svi do sada pribavljeni podaci i obavijesti kontinuirano se kriminalističko-analitički obrađuju, a sve u cilju pronalaska nestale maloljetnice Antonie Bilić.



Stranica