Razbojništva

Slika PU_SD/novac02.jpg

Jučer, 31.05.2011.godine,oko 20,50 sati, na području Splita, u prodavaonicu su ušle dvije, maskirane, za sada nepoznate, muške osobe. Uz prijetnje 27-godišnjoj uposlenici, i nakon što ju je jedan od njih odgurnuo kojom prilikom je pala na tlo, otuđili su manju količinu novca i udaljili se s mjesta događaja u nepoznatom pravcu. Policija intenzivno traga za njima.

 

Jučer, 31.05.2011.godine,oko 20,50 sati, na području  Splita,  u prodavaonicu su ušle dvije, maskirane, za sada nepoznate, muške osobe. Uz prijetnje 27-godišnjoj  uposlenici, i nakon što ju je jedan od njih odgurnuo kojom prilikom je pala na tlo, otuđili su manju količinu novca i udaljili se s mjesta događaja u  nepoznatom pravcu. Policijaintenzivno traga za njima.

Također jučer, oko 18.00 sati, u Kaštel Starom, maskirani nepoznati  počinitelj  ušao je u mjenjačnicu te je uz prijetnju vatrenim oružjem 22-godišnjem  uposleniku otuđio novac. Nakon toga se udaljio s MD u nepoznatom smjeru. Policijaprovodi kriminalističke izvide u cilju pronalaska počinitelja.



Stranica