Prijetnje

Jučer su policijski službenici II PP završili kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom koji je prethodne večeri u Podstrani u ugostiteljskom objektu uputio prijetnje smrću 25-godišnjaku. U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga, obavljena je pretraga stana i drugih prostorija koje koristi. Pronađena su i oduzeta dva revolvera, dvije lovačke puške, plinski pištolj, više sablji, jedan mač i nekoliko noževa, koje navedeni nezakonito posjeduje. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. Također jučer, policijski službenici PP Imotski završili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom, koji je prethodnog dana, u Glavini Gornjoj uputio prijetnje smrću 52-godišnjaku, a potom i policijskom službeniku koji je intervenirao. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu priveden je istražnom sucu Županijskog suda.  

 

Jučer su policijski službenici  II PP završili  kriminalističko  istraživanje nad 53-godišnjakom koji je prethodne večeri u Podstrani u ugostiteljskom objektu  uputio prijetnje smrću 25-godišnjaku. U sklopu kriminalističkog  istraživanja, temeljem naloga, obavljena je  pretraga stana i drugih prostorija koje koristi. Pronađena su i oduzeta dva  revolvera, dvije lovačke puške, plinski pištolj, više sablji, jedan mač i nekoliko  noževa, koje  navedeni nezakonito posjeduje. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Također jučer, policijski službenici PP Imotski završili su kriminalističko  istraživanje nad 51-godišnjakom, koji je prethodnog dana, u Glavini Gornjoj uputio prijetnje smrću 52-godišnjaku, a potom i policijskom službeniku koji je intervenirao. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu  priveden je  istražnom sucu Županijskog suda.



Stranica