Završeno više kriminalističkih istraživanja

Slika PU_SD/policija05.bmp

Jučer su policijski službenici PP Kaštela završili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je prethodnog dana, nakon što je na bankomatu podignula novac verbalno a potom i fizički napao 36-godišnjakinju i pokušao joj otuđiti novac. Slijedi podnošenje odgovarajuće kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.   

 

 Jučer su policijski službenici  PP Kaštela završili kriminalističko istraživanje   nad 25-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je  prethodnog dana, nakon što je na bankomatu podignula novac verbalno a potom i fizički napao  36-godišnjakinju i pokušao joj otuđiti novac. Slijedi podnošenje odgovarajuće kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.   

 

 Tijekom jučerašnjeg dana policijski službenici PP Solin završili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom. Osnovano se sumnja da je  13.05.2011. g., otuđio mobitel a zatim i tjelesno napao drugog maloljetnika. Slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

 

Jučer su policijski službenici PP Makarska dovršili  kriminalističko  istraživanje nad 19-godišnjim državljaninom Srbije i malodobnikom državljaninom RH, koje su protekle noći zatekli i uhitili prilikom provale u skladište poduzeća. Slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

 

Policijski službenici PP Vrgorac završili su kriminalističko  istraživanje nad 24-godišnjakom i 26-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su u mjesecu ožujku ove godine, s gradilišta u mjestu Ravča, otuđili više dijelova s radnih strojeva i raznih metalnih predmeta, sveukupne vrijednosti od oko 15.000 Kn, na štetu poduzeća. Slijedi  kaznena prijava  nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. 



Stranica