Završeno više kriminalističkih istraživanja

 Jučer su policijski službenici I PP završili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 25-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su krajem mjeseca travnja ispred garaže na području Splita otuđili odložen pogonski motor vrijednosti oko 4500 kuna nakon čega su ga prodali na otpadu sekundarnih sirovina. Slijedi odgovarajuće posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Jučer su policijski službenici I PP  završili kriminalističko  istraživanje nad 26-godišnjakom i 25-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su krajem mjeseca travnja  ispred garaže na području Splita otuđili odložen pogonski motor  vrijednosti oko 4500 kuna nakon čega su  ga prodali na otpadu sekundarnih sirovina. Slijedi odgovarajuće posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 Također, policijski službenici  I PP završili su kriminalističko  istraživanje nad 32-godišnjakinje. Osnovano se sumnja da  je 05.05.2011.godine iz jakne 45-godišnjaka  otuđila kartice, mobitel i novac sveukupne vrijednosti većoj od 1500 Kn. Slijedi odgovarajuće posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu   

 Nadalje policijski službenici II PP, PP Omiš, završili su  kriminalističko  istraživanje  nad  četvoricom malodobnika. Osnovano se sumnja da su početkom mjeseca siječnja   na podfručju Splita otuđili motocikl marke  „piagio“ a koji je i oduzet od jednog od njih.  Slijedi odgovarajuće posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

  Policijski službenici PP Solin su jučer su završili kriminalističko  istraživanje nad 30-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je krajem mjeseca travnja  u Solinu, sa neograđenog zemljišta, zajedno sa ranije istraživanim 21-godišnjakom otuđio metalna vrata i 30 željeznih bačava, oštetivši vlasnike za oko 2500 Kn. Dio otuđenih predmeta naknadno je i pronađeno na otpadu za otkup sekundarnih sirovina. Slijedi odgovarajuće posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

       Policijski službenici PP Solin završili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je dana 07.05.2011.g., u Klisu, sa parkirališta  zajedno sa dvojicom  za sada nedostupnih osoba otuđio blok motora teretnog automobila, nakon čega su istog prodali na otpadu za otkup sekundarnih sirovina. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

 



Stranica