Održavanje seminara u PU S-D projekta "IPA 2007"

Slika PU_SD/ipa.jpg

U sklopu projekta "IPA 2007" –"Jačanje kapaciteta Ministarstva unutarnjih poslova u borbi protiv krijumčarenja i zlouporabe droga", financiranog od EU sa strateškim partnerom ,Republikom Austrijom, u vremenu od 10.05.-13.05.2011. godine u PU splitsko-dalmatinskoj počelo je održavanje stručne radionice. Na drugoj u nizu radionica sudjeluju policijski službenici PU splitsko-dalmatinske, zadarske, šibensko-kninske, dubrovačko-neretvanske kao i djelatnici Carine te predstavnici Županijskog državnog odvjetništva. Naime, ovim projektom, između ostalog unaprijedit će se operativna mogućnost cjelokupne linije rada droga, a borba protiv krijumčarenja i zlouporabe droga internacionalni je i transnacionalni problem. Projekt financira Europska unija. Provedba ovog projekta nastavak je dugogodišnje suradnje između austrijske i hrvatske policije.

 

       U sklopu projekta "IPA 2007" –"Jačanje kapaciteta Ministarstva unutarnjih poslova u borbi protiv krijumčarenja i zlouporabe droga", financiranog od EU sa strateškim partnerom ,Republikom Austrijom, u vremenu od 10.05.-13.05.2011. godine u PU splitsko-dalmatinskoj počelo je održavanje stručne radionice.

        Na drugoj u nizu  radionica sudjeluju policijski službenici PU splitsko-dalmatinske, zadarske, šibensko-kninske, dubrovačko-neretvanske kao i djelatnici Carine te predstavnici Županijskog državnog odvjetništva. 

       Naime, ovim projektom, između ostalog  unaprijedit će se  operativna mogućnost cjelokupne linije rada droga, a borba protiv krijumčarenja i zlouporabe droga internacionalni  je i transnacionalni problem.

      Projekt financira Europska unija. Provedba ovog projekta nastavak je dugogodišnje suradnje između austrijske i hrvatske policije.



Stranica