Završeno više kriminalističkih istraživanja

Slika PU_SD/policajac01.bmp

Jučer su policijski službenici II PP završili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i 20-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su od 25.02. do 05.03.2011.godine u mjestu Podstrana, iz otvorenog skladišta poduzeća otuđili građevinsku skelu vrijednosti od oko 60.000 Kn. Kod njih je navedena pronađena i vraćena oštećenom poduzeću. Nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu dostavit će se posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave. Također, policijski službenici II PP, jučer su proveli kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i malodobnikom. Osnovano se sumnja kako je malodobnik prethodnog dana oko 11.20 sati u Splitu, sa vrata 80-godišnjakinje otrgnuo dva zlatna lančića nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu priveden je IS ŽS-a, dok je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom u tijeku. Jučer su policijski službenici PP Omiš završili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je u mjesecu veljači i ožujku u mjestu Slime iz vinograda dvaju vlasnika otuđio 1500 m bakrene žice. Također je utvrđeno da je tijekom noći 28.03.2011.g., u Slimenu s drvenih stupova presjekao i otuđio 400 m telefonskog kabela ukupne vrijednosti od oko 5000 kn. Slijedi odgovarajuće posebno izvješće nadležnom ODO-u.

 

 Jučer su policijski službenici II PP završili kriminalističko  istraživanje nad 24-godišnjakom i 20-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su od 25.02. do 05.03.2011.godine u mjestu Podstrana, iz otvorenog skladišta poduzeća otuđili građevinsku skelu vrijednosti od oko  60.000 Kn. Kod njih je navedena  pronađena i vraćena oštećenom poduzeću. Nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu  dostavit će se posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

   

Također, policijski službenici II PP, jučer su proveli kriminalističko  istraživanje nad 19-godišnjakom i malodobnikom. Osnovano se sumnja kako je malodobnik  prethodnog dana oko 11.20 sati u Splitu, sa vrata 80-godišnjakinje otrgnuo dva zlatna lančića nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu  priveden je IS ŽS-a,  dok je kriminalističko istraživanje nad  19-godišnjakom  u tijeku.

 

Jučer su policijski  službenici PP Omiš završili kriminalističko istraživanje nad  21-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je u mjesecu veljači i ožujku u mjestu Slime iz vinograda dvaju vlasnika otuđio 1500 mbakrene žice. Također je utvrđeno  da je tijekom noći 28.03.2011.g., u Slimenu s drvenih stupova presjekao i otuđio 400 mtelefonskog kabela ukupne vrijednosti od oko 5000 kn. Slijedi odgovarajuće posebno izvješće nadležnom ODO-u.



Stranica