Preventivno-represivne akcije u prometu na području PU S-D

Slika PU_SD/promet.jpg

Policijski službenici prometne policije na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske poduzeli su čitav niz preventivno-represivnih aktivnosti u prometu posebno usmjerene na mopediste i motocikliste kako bi se utjecalo da koriste zaštitne kacige i da poštuju prometne propise te da na takav način doprinesu sigurnosti u prometu. U sklopu navedenih aktivnosti, tijekom jučerašnjeg dana 10.04.2011. godine od 11.00 -20.00 sati na području PU S-D U Splitu, Solinu, Kaštelima i Trogiru provedena je posebna operativna akcija u cilju nadzora prometovanja mopedista i motociklista. S obzirom na povoljne vremenske prilike i veliki broj mopedista i motociklista na području naše Policijske uprave, policijski službenici će i dalje nastaviti kako s represivnim tako i preventivnim akcijama, a sve u cilju što bolje sigurnosti svih sudionika u prometu, kako vozača tako i pješaka.

 

 

         Policijski službenici prometne policije na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske poduzeli su čitav niz  preventivno-represivnih aktivnosti u prometu  posebno usmjerene na mopediste i motocikliste kako bi se utjecalo da koriste zaštitne kacige  i da poštuju prometne propise  te da na takav način doprinesu  sigurnosti u prometu.

 

         U sklopu navedenih aktivnosti, tijekom jučerašnjeg dana 10.04.2011. godine  od 11.00 -20.00 sati  na području PU S-D  U  Splitu, Solinu, Kaštelima i Trogiru provedena je posebna operativna akcija u cilju nadzora prometovanja mopedista i motociklista. S obzirom na povoljne vremenske prilike i veliki broj mopedista i motociklista  na području naše Policijske uprave, policijski službenici će i dalje nastaviti kako s represivnim tako i preventivnim akcijama, a sve u cilju što bolje sigurnosti svih sudionika u prometu, kako vozača tako i pješaka.

 

         Također naglašavamo da su  konstantno u tijeku  akcije "Mladi vozači oprez u prometu", te da se održavaju predavanja maturantima na području Splita, Sinja i Makarske, a uskoro će se održati  predavanja  na području cijele Županije.

 

          Rezultati jučerašnje operativne akcije su ukupno evidentirana  242 prometna prekršaja od kojih izdvajamo 52 prekršaja nekorištenja zaštitne kacige, 23 prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava i 58 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa u vozilima.



Stranica