Požari

Slika PU_SD/auto_policija03.jpg

Jučer oko 08,40 sati, na otoku Hvaru u uvali Basina došlo je do izbijanja požara u kojem je izgorjelo oko 10-tak ha borove šume u vlasništvu 48-godišnjaka. U gašenju požara su sudjelovale i zračne snage. Obavljen je očevid požara. Osnovano se sumnja kako je uzrok požara je spaljivanje korova od strane vlasnika. Jučer je obavljen očevid požara koji je izbio 09.04.2011. godine oko 16.00 sati u Zelovu. U požaru je izgorjelo oko 4ha borove šume i niskog raslinja. Osnovano se sumnja da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar.

 

 Jučer oko 08,40 sati, na otoku Hvaru u  uvali Basina došlo je do izbijanja požara u kojem je izgorjelo oko 10-tak ha borove šume u vlasništvu  48-godišnjaka. U gašenju požara su sudjelovale i zračne snage. Obavljen je očevid požara. Osnovano se sumnja kako je uzrok požara je spaljivanje korova od strane vlasnika.

 

 Jučer je obavljen očevid požara koji je izbio 09.04.2011. godine oko 16.00 sati u Zelovu. U požaru je izgorjelo oko 4ha borove šume i niskog raslinja. Osnovano se sumnja da je  uzrok požara otvoreni plamen  ili žar.



Stranica