Požari

Dana 28.03.2011.godine u mjestu Grohote na otoku Šolti, obavljen je očevid požara koji je izbio na napuštenoj prizemnoj kući u vlasništvu 46-godišnjakinje, a koji je izbio prethodne noći oko 02,00. Osnovano se sumnja kako je uzrok požara otvoreni plamen. Počinjena materijalna šteta procjenjuje se na oko 10.000 kuna. Također je jučer obavljen očevid požara koji je izbio, prethodni dan u uvali Sirena kod grada Hvara na montažnim bungalovima u vlasništvu poduzeća. Osnovano se sumnja da je došlo do izbijanja požara u jednom bungalovu koji se nalazi u nizu i proširio na još dva bungalova. Uzrok požara je otvoreni plamen ili žar. Materijalna šteta nije utvrđena.

 

 Dana 28.03.2011.godine u mjestu Grohote na otoku Šolti, obavljen je očevid požara koji je izbio na napuštenoj prizemnoj kući u vlasništvu 46-godišnjakinje, a koji je izbio prethodne  noći oko 02,00. Osnovano se sumnja kako je uzrok požara  otvoreni plamen. Počinjena materijalna  šteta procjenjuje se na oko 10.000 kuna.

Također je jučer obavljen očevid požara koji je izbio, prethodni dan u uvali Sirena kod grada Hvara na montažnim bungalovima u vlasništvu  poduzeća. Osnovano se sumnja da je došlo do izbijanja požara u jednom bungalovu koji se nalazi u nizu i proširio na još dva bungalova. uzrok požara je otvoreni plamen ili žar. Materijalna šteta nije utvrđena.



Stranica