Završena kriminalistička istraživanja

 Jučer su policijski službenici I PP završili kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja kako je tijekom noći 10./11.11.2010.godine u Splitu, provalio u fast food. Otuđio je televizor i kasu. Počinjena je veća materijalna šteta. Također, osnovano se sumnja kako je dana 10./11.01.2011.godine u Splitu, provalio je u caffe bar, iz kojeg je otuđio novac. Slijedi Posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež. Jučer su policijski službenici I PP završili kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja kako je kako je dana 27.02.2011.godine u Splitu, u caffe baru otuđio mobitel vlasništvo 24-godišnjakinje. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Jučer su policijski službenici I PP  završili kriminalističko istraživanje nad  malodobnikom. Osnovano se sumnja kako je tijekom noći 10./11.11.2010.godine u Splitu,  provalio u fast food. Otuđio je  televizor i kasu. Počinjena je veća materijalna šteta. Također, osnovano se sumnja kako je dana 10./11.01.2011.godine u Splitu, provalio je u caffe bar, iz kojeg je otuđio  novac. Slijedi Posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu  za mladež.

 

Jučer su policijski službenici I PP završili kriminalističko istraživanje nad  malodobnikom. Osnovano se sumnja kako je kako je dana 27.02.2011.godine u Splitu, u caffe baru otuđio mobitel vlasništvo 24-godišnjakinje. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.



Stranica