Završeno više kriminalističkih istraživanja

Slika PU_SD/novac02.jpg

Dana 22.03.2011.godine, završeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je početkom ožujka 2011.godine, na području I PP, na stambenoj zgradi razbio ploču parlafona. Počinjena je materijalna šteta od oko 5000 kuna. Slijedi podnošenje posebnog izviješća Općinskom državnom odvjetništvu.  Jučer je završeno kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je početkom siječnja 2011.g., pokušao provaliti u skladište prodavaonice u Splitu. Slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.  Također , policijski službenici PP Solin završili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom Osnovano se sumnja da je početkom veljače 2011. godine, u Sutini, provalio u konobu u vlasništvu 72-godišnjaka, odakle je otuđio 5 pršuta. Slijedi posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.   

 

Dana 22.03.2011.godine, završeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je  početkom ožujka 2011.godine, na području I PP, na stambenoj zgradi razbio ploču parlafona. Počinjena je materijalna šteta od oko  5000 kuna. Slijedi podnošenje posebnog izviješća Općinskom državnom odvjetništvu.

Jučer je  završeno kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je početkom siječnja 2011.g., pokušao provaliti u skladište prodavaonice u Splitu. Slijedi posebno izvješće  Općinskom državnom odvjetništvu. 

Također , policijski službenici PP Solin završili su kriminalističko  istraživanje nad 44-godišnjakom Osnovano se sumnja da je početkom veljače 2011. godine, u Sutini, provalio u konobu u vlasništvu 72-godišnjaka, odakle je otuđio 5 pršuta. Slijedi posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.  



Stranica