Provalili u prodavaonice

Slika PU_SD/auto_policija03.jpg

Jučer su policijski službenici II PP završili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je tijekom noći 01.03.2011.godine na području Splita provalio u prodavaonicu. Otuđio je slušalice, depilator i 2 posude. Slijedi Posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. Jučer su policijski službenici PP Solin završili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je tijekom noći 13.11.2008.godine u Neoriću provalio u prodavaonicu. Otuđio je novac, cigarete i bonove za mobilne uređaje. Slijedi odgovarajuće posebno izviješće nadležnom ODO.

 

 Jučer su policijski službenici II PP  završili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je  tijekom noći 01.03.2011.godine na području Splita provalio u prodavaonicu. Otuđio je slušalice, depilator i 2 posude. Slijedi Posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Jučer su policijski službenici PP Solin završili  kriminalističko  istraživanje nad 25-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je tijekom noći 13.11.2008.godine u Neoriću provalio u prodavaonicu. Otuđio  je novac, cigarete i bonove za mobilne uređaje. Slijedi odgovarajuće posebno izviješće nadležnom ODO.



Stranica