Razbojništvo u sportskoj kladionici

Slika PU_SD/policajac01.bmp

 Jučer, 07.03.2011. g., oko 14,30 sati, u Splitu, u Dubrovačkoj ulici, u sportsku kladionicu je ušla maskirana osoba i prijeteći pištoljem zaposlenici otuđila novac. Provodi se kriminalističko istraživanje u cilju otkrivanja počinitelja. Također jučer, 07.03.2011.g. tijekom jutra, u Splitu, u prostor poduzeća za otkup lomljenog zlata, ušao je nepoznati muškarac i od zaposlenika zatražio da mu preda novac. Nakon što je zaposleni predao novac, nepoznati muškarac se udaljio. U tijeku je provođenje policijskih izvida.

 Jučer,07.03.2011. g., oko 14,30 sati, u Splitu, u Dubrovačkoj ulici, u sportsku kladionicu je ušla maskirana osoba i prijeteći pištoljem zaposlenici otuđila novac. Provodi se kriminalističko istraživanje u cilju otkrivanja počinitelja.

 Također jučer,07.03.2011.g.tijekom jutra, u Splitu, u prostor poduzeća za otkup lomljenog zlata, ušao je nepoznati muškarac i od zaposlenika zatražio da mu preda novac. Nakon što je zaposleni predao novac, nepoznati muškarac se udaljio. U tijeku je provođenje policijskih izvida.



Stranica