Zatečeni u krađi

Slika PU_SD/policajac01

Jučer, oko 17,20 sati u blizini mjesta Trmbusi, na A1, policijski službenici PGP Trilj zatekli su 24-godišnjaka i 23-godišnjaka koji su demontirali više od 23 metalnih zaštitnih ograda/odbojnika/ dužine od po 2 m. Navedene su potom prenijeli iza zaštitne žičane ograde. Slijedi im kaznena prijava redovnim putem, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.  Jučer, oko 22,00 sata policijski službenici I PP su na području Splita, prilikom provale u žičani spremnik plinskih boca zatekli 25-godišnjaka i 23-godišnjaka. Uhićeni su te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.  

 

Jučer, oko 17,20 sati u  blizini mjesta Trmbusi, na A1, policijski službenici PGP Trilj  zatekli su 24-godišnjaka i 23-godišnjaka koji su demontirali više od  23  metalnih  zaštitnih ograda/odbojnika/ dužine od po 2 m.  Navedene su potom prenijeli iza zaštitne žičane ograde. Slijedi im kaznena prijava redovnim putem, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

 Jučer, oko 22,00 sata policijski službenici  I PP su na području Splita, prilikom provale u žičani spremnik plinskih boca zatekli 25-godišnjaka i 23-godišnjaka. Uhićeni su  te je nad njima u tijeku kriminalističko  istraživanje.



Stranica