Završena kriminalistička istraživanja

 Jučer su policijski službenici PP Omiš završili kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja kako je zajedno s još dvojicom, prethodno kriminalistički istraženih, krajem mjeseca studenog 2010.godine, provalio u teretno vozilo i otuđio aparat za gašenje i gorivo. Slijedi posebno izvješće ODO-u za mladež. Jučer su policijski službenici PP Solin završili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je krajem 2010.godine i početkom 2011. godine, u dva navrata u prodavaonici u Splitu, otuđio artikle. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi posebno izviješće ODO-u.

 

Jučer su policijski službenici PP Omiš završili  kriminalističko  istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnjakako je zajedno s još dvojicom, prethodno kriminalistički istraženih, krajem mjeseca studenog  2010.godine, provalio u teretno vozilo i otuđio aparat za gašenje i  gorivo. Slijedi posebno izvješće ODO-u za mladež.

Jučer su policijski službenici PP Solin završili  kriminalističko  istraživanje nad 37-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je krajem 2010.godine i početkom 2011. godine, u dva navrata u prodavaonici u  Splitu, otuđio artikle. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi posebno izviješće ODO-u.



Stranica