Osnovano Vijeće za prevenciju GK Sućidar

Slika PU_SD/sućidar.jpg

Dana 22.02.2011.godine policijski službenici I PP zajedno s policijskim službenicima Odsjeka za prevenciju PU S-D u Splitskom Gradskom kotaru Sućidar, prisustvovali su osnivanju Vijeća za prevenciju kriminaliteta. Nazočnim je prezentirana aktivnost policije po pitanju prevencije kriminaliteta, radom i angažiranjem policijskih službenika i kontakt policajca I PP na čijem području se Gradski kotar nalazi. Posebno je prezentiran model suradnje kroz rad Vijeća za prevenciju te je pojašnjen mogući način rada i suradnje u rješavanju problema građana. Također je kroz prezentaciju brojčanih pokazatelji stanja i kretanja kriminaliteta kao i niz fotografija koje evidentiraju problematične pozicije pojašnjena mogućnost zajedničkog djelovanja. Od strane predsjednika GK gosp. Damira Ćosića i velikog broja nazočnih iskazano je zadovoljstvo inicijativom policije te je donesena odluka o osnivanju Vijeća za prevenciju kriminaliteta. Novo osnovano Vijeće šesto je do sada osnovano na području grada Splita što uz aktivni rad Vijeća za provođenje programa prevencije kriminaliteta na području grada Splita otvara mogućnost za sustavni rad većeg broja uključenih osoba iz lokalne zajednice. Cilj ukupne aktivnosti uz angažiranje poclijskih službenika i kontakt policajaca je podizanju razine sigurnosti i unaprijeđenija kvalitete življenja.

 

Dana 22.02.2011.godine policijski službenici I PP zajedno s policijskim službenicima Odsjeka za prevenciju PU S-D  u Splitskom Gradskom kotaru Sućidar, prisustvovali su   osnivanju Vijeća za prevenciju kriminaliteta.

            Nazočnim je prezentirana aktivnost policije po pitanju prevencije kriminaliteta, radom i angažiranjem policijskih službenika i kontakt policajca I PP na čijem području se Gradski kotar nalazi. Posebno je prezentiran model suradnje kroz rad Vijeća za prevenciju te je  pojašnjen mogući način rada i suradnje u rješavanju problema građana. Također je kroz prezentaciju brojčanih pokazatelji stanja i kretanja kriminaliteta kao i niz fotografija koje evidentiraju problematične pozicije pojašnjena mogućnost zajedničkog djelovanja.

Od strane predsjednika GK gosp. Damira Ćosića  i velikog broja nazočnih iskazano je zadovoljstvo inicijativom policije te je donesena odluka o osnivanju Vijeća za prevenciju kriminaliteta.

 Novo osnovano Vijeće šesto je do sada osnovano na području grada Splita što uz aktivni rad Vijeća za provođenje programa prevencije kriminaliteta na području grada Splita otvara mogućnost  za sustavni rad većeg broja uključenih osoba iz lokalne zajednice.

Cilj ukupne aktivnosti uz angažiranje poclijskih službenika i kontakt policajaca je podizanju razine sigurnosti i unaprijeđenija kvalitete življenja.



Stranica