Otuđio mobitel i zadobio ozlijede

Slika PU_SD/policija05.bmp

Dana 19.02.2011.godine oko 21,30 sati malodobnik je uz prijetnju fizičkim napadom od drugog malodobnika otuđio mobitel. Oštećeni malodobnik je navedeno rekao svom ocu. Oko 21,45 sati susreli su malodobnika koji je sličio počinitelju. 47-godišnjak ga je udario u glavu kojom prilikom mu je ispala ugrađena pužnica i oštetila se. Nakon toga je nastavio dalje tražiti počinitelja. Nakon što ga je uočio prišao mu je i udario šakom u glavu te pozvao policiju. Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom i zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl. 98. KZ, slijedi mu kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.  Dana 20.02.2011.godine policijski službenici I PP završili su kriminalističko istraživanje nad malodobnikom koji je otuđio mobitel. Zbog osnovane sumnje kako je prethodne večeri u Splitu, na štetu drugog malodobnika počinio KD-o razbojništva slijedi posebno izviješće nadležnom ODO za mladež.  

 

Dana 19.02.2011.godine oko 21,30 sati  malodobnik je uz  prijetnju fizičkim napadom od drugog malodobnika  otuđio  mobitel. Oštećeni malodobnik je navedeno rekao svom ocu.  Oko 21,45 sati susreli su malodobnika koji je sličio počinitelju. 47-godišnjak ga je udario u glavu  kojom prilikom mu je ispala ugrađena pužnica i oštetila se. Nakon toga je  nastavio  dalje tražiti počinitelja. Nakon što ga je uočio prišao mu je i udario  šakom u glavu te pozvao policiju. Provedeno je kriminalističko  istraživanje nad 47-godišnjakom i zbog osnovane sumnje da je počinio  kazneno djelo iz čl. 98. KZ, slijedi  mu kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Dana 20.02.2011.godine policijski službenici  I PP završili su kriminalističko  istraživanje nad malodobnikom koji je otuđio mobitel. Zbog osnovane sumnje  kako je prethodne večeri u  Splitu, na štetu drugog malodobnika počinio KD-o razbojništva slijedi posebno izviješće nadležnom ODO za mladež.



Stranica