Održana akcija Manje oružja -manje tragedija u Omišu

Slika PU_SD/omiš.jpg

Dana 05. veljače 2011. godine u vremenu od 09,00 do 13,00 sati u centru Omiša, održana je prezentacija akcije Manje oružja – manje tragedija. Na popularnom Fošalu postavljen je info. pult na kojem su policijski službenici PP Omiš građanima pružali informacije o načinima predaje oružja te dijelili promotivne materijale. Info pult posjetilo je više stotina građana, koji su informirani o načinima predaje oružja. Tijekom kampanje „Manje oružja – manje tragedija“ građani mogu bez ikakve sankcije i evidentiranja u policijskim evidencijama predati oružje koje nezakonito drže u svojim domovima. Svatko tko želi predati takvo oružje može nazvati policiju na broj 192, a detaljnije informacije o kampanji i načinima predaje oružja može dobiti u svakoj policijskoj postaji ili u nekoj od braniteljskih udruga.  

 

Dana 05. veljače 2011. godine  u vremenu od 09,00 do 13,00 sati u centru Omiša,  održana je prezentacija akcije Manje oružja – manje tragedija. Na popularnom Fošalu postavljen je info. pult na kojem su policijski službenici PP Omiš građanima pružali informacije o načinima predaje oružja te dijelili promotivne materijale. Info pult posjetilo je više stotina građana, koji su informirani o načinima predaje oružja.

 

            Tijekom kampanje „Manje oružja – manje tragedija“ građani mogu bez ikakve sankcije i evidentiranja u policijskim evidencijama predati oružje koje nezakonito drže u svojim domovima.

 

Svatko tko želi predati takvo oružje može nazvati policiju na broj 192, a detaljnije informacije o kampanji i načinima predaje oružja može dobiti u svakoj policijskoj postaji ili u nekoj od braniteljskih udruga.



Stranica