Završena kriminalistička istraživanja

 Jučer su policijski službenici I PP završili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je krajem siječnja mjeseca 2011.g., provalio u caffe bar i iz aparata za igre otuđio novac. Slijedi posebno izviješće Općinskom državnom odvjetništvu. Jučer su policijski službenici PP Solin završili kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja kako je s drugom dvojicom malodobnika, dana 26.11.2010. g., u Dugopolju provalio u kombi vozilo poduzeća, odakle su otuđili gorivo. Slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež..

 

 Jučer su policijski službenici I PP završili kriminalističko istraživanje nad21-godišnjakom. Osnovano se sumnja  kako jekrajem siječnja  mjeseca 2011.g., provalio u caffe bar i iz  aparata za igre otuđio novac. Slijedi posebno izviješće Općinskom državnom odvjetništvu.

 Jučer su policijski službenici PP Solin završili  kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja kako je s drugom dvojicom  malodobnika, dana   26.11.2010. g., u Dugopolju provalio u kombi vozilo poduzeća, odakle su otuđili gorivo. Slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež..



Stranica