Dovršena kriminalistička istraživanja

 Jučer, 20.12.2010.g. dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 5 mlađih osoba i jednim maloljetnikom. Osnovano se sumnja da su u proteklih nekoliko mjeseci počinili ukupno 24 kaznena djela teške krađe – provale u razne objekte i krađe. U velikoj većini dijela je sudjelovao najstariji među njima 21-godišnjak, a ostali počinitelji su mu se pojedinačno pridruživali u ponekom kaznenom djelu. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava ODO za mladež. Jučer, 20.12.2010.g., dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je u posljednjih nekoliko mjeseci počinio ukupno osam teških krađa provaljivanjem u kioske, prodavaonice i kuće. Oštećenim osobama je pričinio ukupnu materijalnu štetu od 150000 Kn. Prilikom obavljanja pretrage stana kojeg koristi pronađen je dio otuđenih predmeta. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava.

 

Jučer, 20.12.2010.g. dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 5 mlađih osoba i jednim maloljetnikom. Osnovano se sumnja da su u proteklih nekoliko mjeseci počinili ukupno 24 kaznena djela teške krađe – provale u razne objekte i  krađe. U velikoj većini dijela je sudjelovao najstariji među njima 21-godišnjak, a ostali počinitelji su mu se pojedinačno pridruživali u ponekom kaznenom djelu. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava ODO za mladež. 

 

Jučer, 20.12.2010.g., dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je u posljednjih nekoliko mjeseci počinio ukupno osam teških krađa provaljivanjem u kioske, prodavaonice i kuće. Oštećenim osobama je pričinio ukupnu materijalnu štetu od 150000 Kn. Prilikom obavljanja  pretrage stana kojeg koristi pronađen je dio otuđenih predmeta. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava.



Stranica