Pronađena droga

 Jučer su policijski službenici PP Sinj dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je u zadnjih 20-tak dana na području Splita, kupovao heroin s ciljem daljnje preprodaje na području Sinja. U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga obiteljske kuće koju koristi. Pronađeno je i oduzeto 56 komada tableta heptanona, 0,2 grama droge heroin, nekoliko predmeta s tragovima heroina i vrećice za pakiranje droge heroin. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu proveden je istražnom sucu Županijskog suda. Jučer je na području Splita, temeljem naloga obavljena pretraga stana i drugih prostorija koje koristi 19-godišnjak. Dragovoljno je predao 13,7 grama marihuane. Kriminalističko istraživanje nad njim je u tijeku.

 

Jučer su policijski službenici PP Sinj dovršili kriminalističko  istraživanje nad 39-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je u zadnjih 20-tak dana na području Splita, kupovao heroin s ciljem daljnje preprodaje na području Sinja. U sklopu kriminalističkog  istraživanja obavljena je  pretraga obiteljske kuće koju koristi. Pronađeno je i oduzeto  56 komada tableta heptanona, 0,2 grama droge  heroin, nekoliko predmeta s tragovima heroina i vrećice za pakiranje droge heroin. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu  proveden je istražnom sucu Županijskog suda.

Jučer je na području Splita, temeljem naloga obavljena  pretraga stana i drugih prostorija koje koristi 19-godišnjak. Dragovoljno je predao 13,7 gramamarihuane. Kriminalističko  istraživanje nad njim  je u tijeku.



Stranica