"Živim život bez nasilja"- u PU splitsko-dalmatinskoj uručene zahvalnice

Slika PU_SD/zahvalnice.jpg

Povodom završetka akcije „Živim život bez nasilja“, u zgradi Policijske uprave splitsko – dalmatinske zamjenik načelnika Ivo Labrović uručio je zahvalnice sudionicama akcije koje su aktivno sudjelovale u njenom provođenju. Zahvalnice su uručene profesoricama Osnovne škole Marjan Anđelki Vugdelija i Ani Baus te Ani Jeličić iz Splitsko-makarske nadbiskupije. Zahvalnice za aktivno sudjelovanje u provođenju akcije ranije su uručene Zlatanu Stpišiću Gibonniju, Blanki Vlašić, ravnateljici OŠ Marjan Zdenki Barović, profesoricama Mandaleni s. Juditi Gojak, Ivani Grandić i Mari Popić te Vedrani Krstić-Ivanišević s Radio Splita i Juditi Bilić s Radija Total FM.  Nakon završenih aktivnosti usmjerenih na podizanje svijesti građana na prijavljivanje nasilja u obitelji i izgradnju kulture nenasilja među mladima, koje su provedene tijekom studenog, Policijska uprava splitsko-dalmatinska i dalje će nastaviti s aktivnostima usmjerenim na prevenciju nasilja u društvu.  

 

Povodom završetka akcije „Živim život bez nasilja“, u zgradi Policijske uprave splitsko – dalmatinske zamjenik načelnika Ivo Labrović uručio je zahvalnice sudionicama akcije  koje su aktivno sudjelovale u njenom provođenju. Zahvalnice su uručene profesoricama Osnovne škole Marjan  Anđelki Vugdelija i Ani Baus  te Ani Jeličić iz Splitsko-makarske nadbiskupije.  Zahvalnice za aktivno sudjelovanje u provođenju akcije ranije su uručene Zlatanu Stpišiću Gibonniju, Blanki Vlašić,  ravnateljici OŠ Marjan Zdenki Barović, profesoricama Mandaleni s. Juditi Gojak, Ivani Grandić i Mari Popić te Vedrani Krstić-Ivanišević s Radio Splita i Juditi Bilić s Radija Total FM.  

 

Nakon završenih aktivnosti usmjerenih na podizanje svijesti građana  na prijavljivanje nasilja u obitelji i izgradnju kulture nenasilja među mladima, koje su provedene tijekom studenog, Policijska uprava splitsko-dalmatinska i dalje će nastaviti s aktivnostima usmjerenim na prevenciju nasilja u društvu.



Stranica