Dovršeno više kriminalističkih istraživanja

Slika PU_SD/policajac01.bmp

Jučer su policijski službenici PP Makarska dovršili kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je dana 30.10.2010. godine, u Postirama na Braču kao trener juniora nogometnog kluba, tjelesno napao i uputio prijetnje sucu utakmice. Slijedi posebno izviješće kao nadopuna kaznene prijave, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. Jučer su policijski službenici PP Crikvenica dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je tijekom mjeseca studenog 2009. godine, od 43-godišnjaka preuzeo iznos veći od 29.000 kuna za nabavu strojeva, a čiju nabavu u potpunosti i po dogovoru nije obavio. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Jučer su policijski službenici PP Makarska dovršili kriminalističko istraživanje   nad 38-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je  dana 30.10.2010. godine, u Postirama na Braču kao trener juniora nogometnog kluba, tjelesno napao i uputio prijetnje sucu utakmice. Slijedi posebno izviješće kao nadopuna kaznene prijave, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Jučer su policijski službenici PP Crikvenica dovršili kriminalističko istraživanje   nad 45-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je tijekom mjeseca studenog 2009. godine, od 43-godišnjaka preuzeo iznos veći od 29.000 kuna za nabavu strojeva, a čiju nabavu u potpunosti i po dogovoru nije obavio. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.  



Stranica