Dovršeno više kriminalističkih istraživanja na području PU S-D

Slika PU_SD/policajac01.bmp

Jučer su policijski službenici PP Kaštela dovršili kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je dana 29.10.2010. godine, bez povoda, u alkoholiziranom stanju, uputio ozbiljne prijetnje 43-godišnjaku. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.  

 

 Jučer su policijski službenici PP Kaštela dovršili  kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom. Osnovano se sumnja  da je dana 29.10.2010. godine, bez  povoda, u alkoholiziranom stanju, uputio ozbiljne prijetnje 43-godišnjaku. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Jučer su policijski službenici PP Omiš dovršili kriminalističko  istraživanje nad  40-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su prethodnog dana oduzete kapisle, sporogoreći štapin i privredni eksploziv od 21-godišnjaka, njegovo vlasništvo. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Jučer su policijski  službenici PP Kaštela dovršili kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom i 36-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su dana 28.10.2010. godine, na groblju u Kaštel Gomilici, iz grobnice otuđili mesinganu urnu, iz koje su izvadili plastični uložak s posmrtnim ostacima. Prodali su je na otpadu sekundarnih sirovina. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu privedeni su ISŽS.



Stranica