Dovršeno više kriminalističkih istraživanja

Slika PU_SD/policija05.bmp

Jučer je završeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je zajedno sa 23-godišnjakom u kolovoza 2010.godine, u Splitu, provalio u fast food. Otuđio je novac i alkoholno piće. Slijedi Posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.  Jučer je završeno kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja kako je u Marini provalio u caffe bar. Otuđio cigarete i novac. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež. Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je u Sinju, u mesnici otuđio torbicu s novcem. Slijedi podnošenje Posebnog izviješća.  

 

Jučer je završeno  kriminalističko  istraživanje nad 29-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je zajedno sa 23-godišnjakom u kolovoza 2010.godine, u Splitu, provalio u fast food. Otuđio je novac  i alkoholno piće. Slijedi Posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Jučer je završeno  kriminalističko  istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja kako je u Marini provalio u caffe bar. Otuđio cigarete i novac. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

 

Jučer je dovršenokriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je  u Sinju, u mesnici otuđio torbicu s novcem. Slijedi podnošenje Posebnog izviješća.



Stranica