Otuđeni dijelovi sa stroja i akumulator

Slika PU_SD/policajac_pise_kaznu(1).jpg

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je mjesecu listopadu 2010.godine, na području Sinja, otuđio dijelove teretnog vozila koje je prodao kao sekundarnu sirovinu. Slijedi Posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.  Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja kako je kako zajedno s 21-godišnjakom, krajem rujna 2010.godine u Dugopolju, s radnog stroja otuđio akumulator. Slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.  

 

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad  24-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je  mjesecu listopadu 2010.godine, na području Sinja, otuđio dijelove teretnog vozila koje je prodao kao sekundarnu sirovinu. Slijedi Posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad malodobnikom.Osnovano se sumnja kakoje kako zajedno s 21-godišnjakom, krajem rujna 2010.godine u Dugopolju, s radnog stroja otuđio akumulator. Slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.



Stranica