Dovršena kriminalistička istraživanja

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je krajem mjeseca kolovoza u iz kase otuđio novac. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 21.08.2010. godine u Otoku dalmatinskom, iz trgovine otuđio ulje. Počinjena je manja materijalna šteta. Slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je  krajem mjeseca kolovoza u iz kase otuđio novac. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 21.08.2010. godine u Otoku dalmatinskom, iz trgovine otuđio ulje. Počinjena je manja materijalna šteta. Slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.



Stranica