Oduzeta droga

Slika PU_SD/droga01.jpg

učer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom. Temeljem sudskog naloga obavljena je pretraga stana i drugih prostorija kojeg koristi 35-godišnjak. Pronađena je i oduzeta vrećica sa sadržajem od oko 74 g marihuane i kutija sa sadržajem oko 4.3 grama sasušenog cvijeta marihuane. Nadalje, u krugu kuće na zemljišnoj parceli pronađeno je 15 zasađenih stabljika marihuane.

 

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom.  Temeljem sudskog naloga obavljena je pretraga stana i drugih prostorija kojeg koristi 35-godišnjak. Pronađena je i oduzeta vrećica sa sadržajem od oko 74 g marihuane i kutija sa sadržajem oko 4.3 grama sasušenog cvijeta marihuane. Nadalje, u krugu kuće na zemljišnoj parceli pronađeno je 15 zasađenih stabljika marihuane. U podrumu kuće, pronađene su sasušene stabljike marihuane kao i  ugrađena drvena prostorija u kojoj se nalazila UV lampa s dva plastična lampiona. Slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu. 

 

Također, tijekom jučerašnjeg dana,  na području Splita, policijski službenici su zatekli više osoba koji su posjedovali oko  0,25 g kokaina, 8,3 g marihuane i jedan "joint". Dok je na području Kaštela, kod jedne osobe pronađeno oko 24,4 g amfetamina. Navedena droga je privremeno oduzeta. Slijedi podnošenje kaznenih prijava, redovnim putem, Općinskom državnom odvjetništvu.

 


Stranica