Održan oproštajni radni sastanak stranih policijskih službenika Republike

Slika PU_SD/sastanak i.jpg

Danas, 30.08.2010.god., s početkom u 10,00 sati, u službenim prostorijama PU splitsko-dalmatinske održan je oproštajni radni sastanak sa stranim policijskim službenicima iz Republike Češke i Republike Slovačke. Sastanku su nazočili načelnik PU S-D Josip Bukvić, zamjenik načelnika Ivo Labrović, voditelj Odsjeka za prevenciju Paško Ugrina policijski službenik za nadzor i planiranje u Odsjeku za prevenciju, Ante Radoja, načelnik PP Omiš, Marko Muše, načelnik PP Makarska, Hrvoje Boban, konzul Republike Češke u Splitu, Pavel Bednar, policijski službenik iz Republike Češke, Miroslav Gelič, policijski službenik iz Republike Češke, Ivan Krulić, policijski službenik iz Republike Slovačke, Ivan Pupava i policijski službenik iz Republike Slovačke, Jozef Zatko.

 

     Danas, 30.08.2010.god., s početkom u 10,00 sati, u službenim prostorijama PU splitsko-dalmatinske održan je oproštajni radni sastanak sa stranim policijskim službenicima iz Republike Češke i Republike Slovačke. Sastanku su nazočili načelnik PU S-D Josip Bukvić, zamjenik načelnika Ivo Labrović, voditelj Odsjeka za prevenciju Paško Ugrina policijski službenik za nadzor i planiranje u Odsjeku za prevenciju, Ante Radoja, načelnik PP Omiš, Marko Muše, načelnik PP Makarska, Hrvoje Boban, konzul Republike Češke u Splitu, Pavel Bednar, policijski službenik iz Republike Češke, Miroslav Gelič, policijski službenik iz Republike Češke, Ivan Krulić, policijski službenik iz Republike Slovačke, Ivan Pupava i policijski službenik iz Republike Slovačke, Jozef Zatko.

       Sastanak se odvijao u cilju razmjene međusobnih iskustava i suradnje koja se tijekom ove turističke sezone odvijala od 01.07.2010.godine, na temelju potpisanih Sporazuma o Međunarodnoj policijskoj suradnji tijekom turističke sezone između MUP-a RH i MUP-a Republike Slovačke i MUP-a Republike Češke. Češki policijski službenici obavljali su službu na području PP Omiš, a Slovački policijski službenici na području  PP Makarska te u drugim ustrojstvenim jedinicama unutar ove PU. Pomagali su Češkim i Slovačkim turistima u kontaktu kao i prilikom intervencija Hrvatske policije. Djelovali su i preventivno posebno na području sigurnosti u prometu kao i u ostalim segmentima policijskog postupanja.

         Suradnja koja je ove godine kao i prethodnih godina donijela dobre rezultate nastavit će se i iduće godine.



Stranica