PROAKTIVNI PRISTUP PU S-D UOĆI OBILJEŽAVANJA BLAGDANA VELIKE GOSPI I ODRŽAVANJA 295.ALKE

Slika PU_SD/LETAK 1.jpg

Uoči blagdana Velike Gospe i održavanja 295 Sinjske Alke ove godine Policijska uprava splitsko- dalmatinska sukladno prosudbi o velikom broju osoba koji će u to vrijeme boraviti na području grada Sinja te hodočastiti iz pravca Splita i drugih gradova u Sinj planirala je i poduzela posebne preventivne aktivnosti. Aktivnosti su dogovorene i planirane s gradom Sinjom. Sastoje se od izrade preventivnog Info letka te od uvođenje info pulta policije na javnim mjestima pretežitog zadržavanja građana. Letak s uputama za hodočasnike i vozače te plan grada Sinja s ucrtanim bitnim mjestima distribuirat će se zajedno s većom količinom reflektirajućih prsluka hodočasnicima prije polaska na hodočašće na širen području ove PU. Pored planiranih aktivnosti od strane policijskih službenika PP Sinj biti će realizirane i druge posebne preventivne mjere i radnje sa ciljem osiguranje povoljnog stanja javnog reda i mira te sprječavanja prekršaja i imovinskih kaznenih dijela. Sve aktivnosti biti će usmjerene na dostupnost građanima i nazočnost policijskih službenika na pravcima kretanja hodočasnika te na javnim mjestima zadržavanja i boravka većeg borja osoba sa ciljem pružanja pomoći i davanja uputa i upozorenja za sigurni boravka i kretanje te po potrebi i za regresivno postupanje.

 

Uoči blagdana Velike Gospe i održavanja 295 Sinjske Alke ove godine  Policijska uprava splitsko- dalmatinska sukladno prosudbi o velikom broju osoba koji će u  to vrijeme boraviti na području grada Sinja te hodočastiti iz pravca Splita i drugih gradova u Sinj planirala je i poduzela posebne preventivne aktivnosti.
 

Aktivnosti su dogovorene i planirane s gradom Sinjom. Sastoje se od izrade preventivnog Info letka te od uvođenje info pulta policije na javnim mjestima pretežitog zadržavanja građana. Letak s uputama za hodočasnike i vozače te plan grada Sinja s ucrtanim bitnim mjestima    distribuirat će se zajedno s većom količinom reflektirajućih prsluka hodočasnicima prije polaska na hodočašće na širen području ove PU.



Pored planiranih aktivnosti od strane policijskih službenika PP Sinj biti će realizirane i druge posebne preventivne mjere i radnje sa ciljem osiguranje povoljnog stanja javnog reda i mira te sprječavanja prekršaja i imovinskih kaznenih dijela.

 

Sve aktivnosti biti će usmjerene na dostupnost građanima i nazočnost policijskih službenika na pravcima kretanja hodočasnika te na javnim mjestima zadržavanja i boravka većeg borja osoba sa ciljem pružanja pomoći i davanja uputa i upozorenja za sigurni boravka i kretanje te po potrebi i za regresivno postupanje.    

 


Stranica