Protupravno oduzimanje slobode

Slika PU_SD/topvijesti/godina_2009/studeni/policija05.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Brač jučer su proveli kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom, 32-godišnjakom i 26-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su navedeni 7. veljače, u večernjim satima u mjestu Milna, zbog sumnje da je 20-godišnjak počinio krađu izvan brodskog motora u vlasništvu 31-godišnjaka, istog

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Brač jučer su proveli kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom, 32-godišnjakom i 26-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su navedeni 7. veljače, u večernjim satima u mjestu Milna, zbog sumnje da je 20-godišnjak počinio krađu izvan brodskog motora u vlasništvu 31-godišnjaka, istog pronašli u caffe baru, te ga protiv njegove volje ugurali u osobno vozilo marke vw golf, bez reg. oznaka, te ga odvezli na obližnji predio, gdje su ga tjelesno napali nanijevši mu lakše tjelesne ozlijede. Protiv navedene trojice slijedi kaznena prijava za Protupravno oduzimanje slobode.

Nadalje, kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 9. veljače, 31-godišnjak od 27-godišnjaka kod koje se nalazio jedan otuđeni izvan brodski motor isti preuzeo, te ga vratio vlasniku. Drugi izvan brodski motor, u vlasništvu istog 31-godišnjaka, za kojeg se također sumnja da ga je 20-godišnjak otuđio, pronađen je kod 44-godišnjaka. Protiv 27-godišnjaka i 44-godišnjaka, osumnjičenih za prikrivanje kaznenog djela, slijedi odgovarajuća kaznena prijava.

 

Stranica