Prometne nesreće s povrijeđenim osobama

U protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko dalmatinske ukupno su evidentirane 22 prometne nesreće. Dvije osobe zadobila su teške tjelesne ozljede, a 5 osoba je lakše ozlijeđeno. Evidentirano je 18 nesreća s materijalnom štetom. U prometnoj nesreći koja se jučer u 08.30 sati, dogodila u Gornjim Brelima , teške i po život opasne ozlijede zadobio je dvadesetdvogodišnjak. Upravljao je osobnim vozilom WV, makarskih registracijskih oznaka, a kretao se prema Šestanovcu.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko dalmatinske ukupno su evidentirane 22 prometne nesreće. Dvije osobe zadobila su teške tjelesne ozljede, a 5 osoba je lakše ozlijeđeno. Evidentirano je 18 nesreća s materijalnom štetom.

U prometnoj nesreći koja se jučer u  08.30 sati, dogodila u Gornjim Brelima , teške i po život opasne ozlijede zadobio je dvadesetdvogodišnjak. Upravljao je osobnim vozilom WV, makarskih registracijskih oznaka, a kretao se prema Šestanovcu. Najvjerojatnije je zbog zaleđenog kolnika, izgubio nadzor te prednjim dijelom vozila udario u prednji dio autobusa koji je naišao iz suprotnog smjera. Vozač autobusa je lakše ozlijeđen, a dvadesetdvogodišnjak je zadržan na Odjelu JIL-a bolnice Split.

U mjestu Vrba pored Muća, oko 12.20,  također se dogodila prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja i prevrtanja autobusa. Tom prilikom  teže je ozlijeđen jedan putnik, a troje lakše. Autobus je prometovao na relaciji Split-Drniš, a u njemu se nalazilo deset putnika. Najvjerojatnije je do slijetanja došlo uslijed zaleđenog kolnika, kada vozač nije mogao zadržati nadzor nad upravljačem. Prvo je došlo do udara u zaštitnu ogradu, a zatim do slijetanja i prevrtanja autobusa.   

 

Stranica