Zlouporaba opojnih droga

Slika PU_SD/topvijesti/godina_2009/prosinac/heroin2.jpg

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga jučer su proveli kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je osumnjičeni 13. studenog 2009. godine, u poslijepodnevnim satima, a prema prethodnom dogovoru, u Zvonimirovoj ulici u Splitu, u svom osobnom vozilu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga jučer su proveli kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je osumnjičeni 13. studenog 2009. godine, u poslijepodnevnim satima, a prema prethodnom dogovoru, u Zvonimirovoj ulici u Splitu, u svom osobnom vozilu marke opel astra, 33-godišnjaku prodao 101 g heroina. Policijski službenici su neposredno nakon toga 33-godišnjaka uhitili, kriminalistički obradili te priveli istražnom sucu Županijskog suda u Splitu.


Jučer, 21. prosinca, temelje
m naloga, policijski službenici su izvršili pretragu stana u Vrličkoj ulici u Splitu kojeg koristi osumnjičeni 34-godišnjak, te su pronašli 100,7 g heroina, i određenu količinu domaćeg i stranog novca.

Također, kriminalističkim istraživanjem nad osumnjičenim, utvrđena je osnovana sumnja da se navedeni u zadnjih šest mjeseci na području splitsko-dalmatinske županije bavi preprodajom veće količine opojne droge heroin. Osumnjičeni je uz odgovarajuću kaznenu prijavu priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu.

 

Stranica